Miha Hauptman s.p.

Izdelava spletnih strani INSTYLE je zakon. Že od same ponudbe in svetovanja naprej vem, da sem se pravilno odločil. Med samo izdelavo strani pa sm dobil veliko svetovanja in pravilnih usmeritev na tem področju, tako da res priporočam. Nebo vam žal.

 
Miha Hauptman, s.p.
kavarna in bistro MihaChef

ČS Črnuče - Mestna občina Ljubljana

Po priporočilu drugih uporabnikov ter na podlagi opravljenega izbora med več ponudniki, smo se odločili za izbiro podjetja INSTYLE, ki nam je od vsega začetka nudil konkretno podporo pri pripravi spletnega portala in upošteval vse naše zahteve in tudi želje. Z izdelanim portalom, tako izgledom, kot tudi funkcionalnostmi smo nadvse zadovoljni in to nam potrjujejo tudi vsi uporabniki. Stalna skrb in pomoč v vsaki situaciji sta stalnica in to je točno to kar uporabnik pričakuje od svojega administratorja. Priporočam ZELO. 

Smiljan Mekicar
Predsednik sveta ČS Črnuče MOL

sdeval.si - Slovensko društvo evalvatorjev

Z Gašperjem več let sodelujemo pri vzdrževanju Spletne strani Slovenskega društva evalvatorjev. Delo je bilo vedno opravljeno kot sva se dogovorila, cene so bile postavljene korektno in se ni bilo treba niti pogajati. In še najpomembnejše: ko je nastopila izredna situacija je bil Gašper hitro tam, kjer smo ga potrebovali, da je situacijo razrešil kot je treba. Res smo mu hvaležni.

Bojan Radej, SDE

Constructa inženiring, d.o.o.

Rada bi se zahvalila za vso pomoč, ki ste mi jo nudili takoj, ko sem jo rabila in res profesionalen odnos. Hvala za sodelovanje, ob priložnosti se ponovno obrnem na vas. Priporočam vsem, da izberejo vašo ponudbo.

Bogomila Kolar
Constructa inženiring, d.o.o.